گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی در شرکت آرد روشن کاشان با عنوان آرد گندم

گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی در شرکت آرد روشن کاشان با عنوان آرد گندم

تاریخچه گندم
آرد گندم
کنترل کیفی گندم
فرایند آسیاب کردن گندم
دانلود گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی در شرکت آرد روشن کاشان با عنوان آرد گندم
خرید گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی
انجام گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی
سیستم همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش
فروش فایل
fileina
فروشگاه ساز

رفتن به سایت اصلی

گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی در شرکت آرد روشن کاشان با عنوان آرد گندم

 

تاریخچه گندم

 منشا گندم به درستی روشن نیست ، هرودوت مورخ معروف یونانی که یادداشت هایی از یک پیشوای مذهبی کلده راجمع آوری کرده از مطالعه آنها به این نتیجه رسیده که گندم در زمان حکومت کلده و آشور و پیش از آن در بین النهرین به طور وحشی می روییده است ، او در پنج قرن پیش از میلاد در نوشته های خود روش خرد کردن گندم و تهیه نان در مصر را شرح داده است . کاوشهای باستان شناسی اخیر نشان داده است که گونه های گندم وحشی ازحدود 15000سال پیش از میلاد در مصر و بین النهرین می روییده است .دانه های گندم همراه با مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این کشور به دست آمده است .استرابون مورخ معروف معتقد است که نوعی گندم وحشی از سواحل رود سند به دست آمده ، لینه گندم را متعلق به کوه های اورال می داند و ادیسه آن را از سیسیل می داند ، به هر حال بیشتر پژوهشگران منشأ گندم را جنوب غربی آسیا دانسته اند و تا آنجا که به کشور عزیزمان مربوط می شود نمونه های گندم در کاوش های باستان شناسی دامغان کشف شده که نشانه قدمت این گیاه در ان منطقه است.

 

هم چنین در غار های نزدیک دریاچه خزر و همدان دانه های گندم به دست آمده است و باستان شناسان عقیده دارند که گندم از حدود پنج تا شش هزار سال پیش از میلاد در این مناطق کشت می شده است ، در حال حاضر هم در بیشتر کوه های کشورمان نمونه های گندم وحشی دیده می شود. ویکی از گونه های گندم با پسوند اسم باستانی کشورمان Persia نامگذاری شده است. در سال 1348 باستان شناسان دانشگاه شیکاگو در حفریات روستاهای عراق دو نوع گندم به دست آورده اند.

 

 

کلمات کلیدی:

گندم

آرد گندم

کنترل کیفی گندم

فرایند آسیاب کردن گندم

 

 

نگهداری آرد:

نگهداری آرد از جنبه های اقتصادی ، بهداشتی و مسائل تکنولوژیکی و نانوایی بسیار حائز اهمیت است و چنانچه پس از تولید ، ذخیره سازی آرد در شرایط مناسبی صورت نگیرد به سرعت فاسد شده و دستخوش تغییرات وسیعی قرار می گیرد. به این ترتیب که اسید های چرب غیر اشباع آن مانند اسیدلینولئیک و لینولنیک اکسید شده و در نتیجه اسیدیته آرد افزایش می یابد.، آفات انباری به آرد حمله کرده و کیفیت آن را کاهش می دهند ، به علاوه در چنین حالتی احیای گروه های دی سولفیدی به کندی انجام گرفته و حلالیت گلوتن و در نتیجه کیفیت آرد کاهش می یابد.همچنین بدیهی است چنانچه رطوبت آرد هنگام انبار داری از14% بالاتر باشد به علت ایجاد شرایط مناسب امکان کپک زدن آن وجود دارد.باتوجه به آنچه گفته شد، لازم است آرد در شرایط مناسب ذخیره ونگهداری شودو پیشگیری های لازم در زمینه انبار داری مطلوب آرد به عمل آید تا از صدمات ، خسارات و عواقب ناشی از آن جلوگیری گردد.

 

 

 

فهرست مطالب

 

مقدمه 2

 

فصل اول: کلیات 2

مقدمه‌ای در مورد واحد تولید 4

ماشین آلات بوجاری 4

ماشین آلات مرحله‌ی آرد سازی 5

خط‌مشی کیفیت 5

اصلاحات تعاریف 6

نمودار سازمانی واحد تولید 7

نمودار فرایندها 8

سازمان واحد تولیدی 8

شرح وظایف مسئول کنترل کیفیت 8

شرح وظایف مسئول آزمایشگاه 9

شرح وظایف مدیر تولید فنی 9

کنترل فرایند تولیدی عملیاتی 11

انبارش و حمل و تحوئیل محصول 12

بازرسی و آزمایش مواد و محصولات 13

ردیابی و وضعیت 16

آموزش کارکنان 20

 

فصل دوم: گندم 21

گیاه‌شناسی گندم 21

مشخصات فیزیکی جوانه گندم 21

طبقه بندی گندم از جهت جنبه های صنعتی 23

عوامل مؤثر بر کیفیت گندم 25

جنبه های صنعتی ترکیبات گندم 33

نگهداری گندم 41

آلودگی به آفات انباری 42

طرح ساختمان 46

سیلوهای نگهداری گندم 48

روش‌های جستجوی آفات انباری 50

نمونه برداری از گندم برای ارزیابی 58

آزمون نمونه 60

آسیاب کردن گندم 61

شتشوی گندم 63

الک جداکننده 64

جداکردن بذر علف های هرز 65

پوست‌‌گیری 66

شن گیر 67

مشروط کردن گندم 68

 

فصل سوم: فرایند آسیاب کردن گندم 75

تاریخچه مختصر آسیاب کردن گندم 75

سیستم آسیاب غلطکی 77

نگهداری آرد گندم 85

تصاویر 87

 

فصل چهارم: آرد گندم 113

مواد افزودنی به آرد 114

استفاده از روش‌های فیزیکی برای اصلاح آرد 124

عوامل مؤثر بر کیفیت آرد 124

 

فصل پنجم: آزمایشات مربوط به کنترل کیفی گندم 125

روش تعیین رطوبت 125

تعیین افت گندم 126

تعیین عدد اسیدیته غلات 128

تعیین PH 129

روش تعیین خاکستر 129

خاکستر غیر محلول در اسید 130

تعیین ناخالصی‌های آرد 131

تعیین پروتئین 132

آزمون کیفی تشخیص آهن 135

تعیین مقدار دقیق آهن 136

 

فصل ششم: مقدمه‌ای بر میکروب شناسی 137

تقسیم بندی کل میکرو ارگانیسم‌ها 137

جمعیت کل میکروبی 140

کلنی 140

شمارش پرگنه 140

واحد تشکیل دهنده کلنی 140

ویروس‌ها 141

آزمایشگاه میکروبیولوژی 148

اهمیت آزمون های میکروبیولوژی مواد غذایی 148

مایعات مورد استفاده جهت رقیق کردن مواد غذایی 150

خصوصیات رقیق کننده‌ها 151

خصوصیات آب مورد استفاده 152

انواع روش‌های موجود برای انجام کشت میکروبی 152

انواع کشت 153

کنترل کیفیت 158

فساد میکروبی آرد 159

طریقه ساخت محیط کشت 161

طرز ساخت رقیق کننده 161

طریقه کشت نمونه 161

 

 

 

  • مبانی نظری زیرساختهای مدیریت دانش

    مبانی نظری زیرساختهای مدیریت دانش مبانی نظری زیرساختهای مدیریت دانش دانلود مبانی نظری زیرساختهای مدیریت دانش پیشینه تحقیق زیرساختهای مدیریت دانش ادبیات نظری زیرساختهای مدیریت دانش فصل دوم پایان نامه زیرساختهای مدیریت دانش مبانی نظری و پیشینه تحقیق زیرساختهای مدیریت…

  • بررسی ساختار سیستم های اسکادا

    بررسی ساختار سیستم های اسکادا سیستم اسکادا سیستمهای كنترل و سرپرستی داده بررسی ساختار سیستم های اسکادا دانلود پایان نامه برق دانلود پایان نامه رشته برق بررسی ساختار سیستم های SCADA بررسی ساختار سیستم های سیستمهای كنترل و سرپرستی داده…

  • بررسی فقهی شورش در برابر حاكم و حكومت اسلامی و نحوه بخشودگی مجازات در آن

    بررسی فقهی شورش در برابر حاكم و حكومت اسلامی و نحوه بخشودگی مجازات در آن دانلود مقاله بغی دانلود مقالات رشته حقوق بررسی فقهی شورش در برابر حاكم و حكومت اسلامی و نحوه بخشودگی مجازات در آن بررسی فقهی بغی…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش عوامل کلیدی موفقیت پیاده سازی ERP

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش عوامل کلیدی موفقیت پیاده سازی ERP مبانی نظری عوامل کلیدی موفقیت پیاده سازی ERP مبانی نظری عوامل حیاتی موفقیت پیاده سازی ERP دانلود مبانی نظری پیاده سازی موفق ERP پیشینه تحقیق پیاده سازی موفق ERP…

  • مدیریت انبار کالا

    مدیریت انبار کالا انبار انبارداری دانلود پایان نامه مدیریت انبار کالا دانلود پایان نامه نحوه نگهداری کالا در انبار دانلود پایان نامه انبار دانلود پایان نامه مدیریت انبار دانلود پایان نامه انبارداری رفتن به سایت اصلی دانلود پایان نامه رشته…

  • زندگانی،فعالیت و فرایند شکل گیری سلسله مراتب روحانیت در عصر ساسانی

    زندگانی،فعالیت و فرایند شکل گیری سلسله مراتب روحانیت در عصر ساسانی روحانیون زرتشتی روحانیون عصر ساسانی فعالیت روحانیون عصر ساسانی نحوه شکل گیری روحانیون عصر ساسانی روحانیان زرتشتی در عصر ساسانی زندگانی،فعالیت و فرایند شکل گیری سلسله مراتب روحانیت در…

  • مدل های ارزیابی عملکرد زنجیره تامین

    مدل های ارزیابی عملکرد زنجیره تامین توانمندسازهای زنجیره تأمین مدل های ارزیابی عملکرد توانمندسازهای زنجیره تأمین مدل های ارزیابی عملکرد  ارزیابی عملکرد زنجیره تأمین ارزیابی عملکرد زنجیره تامین پایان نامه ارزیابی عملکرد زنجیره تامین ارزیابی عملکرد مدیریت زنجیره تامین مدل…

  • پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی و علوم تربیتی با عنوان بررسی ارتباط بین راهبردهای یادگیری با پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان دختر پایه سوم متوسطه نظری

    پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی و علوم تربیتی با عنوان بررسی ارتباط بین راهبردهای یادگیری با پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان دختر پایه سوم متوسطه نظری راهبردهای یادگیری فرایندهای یاددهی – یادگیری پیشرفت تحصیلی دانش‌آموزان دانلود پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی و…

  • بررسی فقهی حقوقی خرید و اعتبار دین و تطبیق آن با نهادهای مشابه

    بررسی فقهی حقوقی خرید و اعتبار دین و تطبیق آن با نهادهای مشابه خرید دین در فقه پایان نامه خرید دین خرید دین در حقوق بانکی ایران بررسی خرید دین در فقه امامیه خرید دین در بانکداری اسلامی خرید دین…

  • پلیمر مهندسی PET و افزودنی U1

    پلیمر مهندسی PET و افزودنی U1 پلیمر PET افزودنی U1 محصولات پلیمری پلیمر مهندسی PET و افزودنی U1 مزایای استفاده از افزودنی U1 در PET سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل فروش فایل دانلود مقالات صنایع فروشگاه…